Stichting Koeveringse molen

Welkom in 'het groene hart' van Meierijstad!

Onze sponsors

Met veel dank aan onze allereerste sponsors!
Wilt u ook participeren en sponsor worden van ons herbouwproject?
Neem dan contact op met ons secretariaat:
0848-345678.
vdboom.jpg
en de heer
Remery uit Best

Project no. 1 van

ANBI-erkend

anbi-logo1.gif

Koeverdingen, onze webshop!

 

U kunt bij ons bestellingen plaatsen door ons een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen met ons secretariaat: 0413-475639.

 

 

Ballpoints

De bekende blauwe en groene pennen met het opschrift 'Stichting Koeveringse molen - www.koeveringsemolen.nl' à € 1,50 per stuk.

 

 

Koeveringse postzegels

Onze unieke postzegels van de Koeveringse molen zijn zeer geliefd bij de verzamelaar, maar ook handig in het dagelijkse gebruik. De Koeveringse postzegels hebben de waarde 1 en zijn het hele jaar door geldig. Met de opbrengst van uw bestelling steunt u rechtstreeks de herbouw van de Koeveringse molen. Zolang de huidige voorraad strekt, kunt u deze per vel van tien stuks bestellen tegen het huidig geldende tarief.

Koeveringse postzegels

 

't Koeverings tegeltje

Voor ons unieke 'collectorsitem' 't Koeverings tegeltje betaalt u nu slechts € 5,00 per stuk (Normaal: € 8,50 per stuk). Deze voordelige prijs is geldig, zolang de voorraad strekt.

't Koeverings tegeltje

 

Koeveringse molen oude jenever

Sinds de Rooise Streekmèrt op 12 juni 2011 is in nauwe samenwerking met Fons van Boxmeer van Drankenhandel van Boxmeer en de Wijngaard Domaine les Damianes in Sint-Oedenrode een nieuw 'Koeverding' op de markt gezet. De 'Koeveringse molen oude jenever' is een jaar fustgelagerde jenever en komt van een gerenommeerde leverancier. De kwaliteit van de oude jenever is erg hoog te noemen en voor de echte kenners is de smaak zeer goed. De Koeveringse molen oude jenever wordt geleverd in kruikjes van 50 cl die mooi bedrukt zijn met de afbeelding van onze Koeveringse molen. Koeveringse molen oude jenever kost € 10,99 en is helaas (tijdelijk) niet meer leverbaar.

 

Koeveringse molen oude jenever

 

Koeverings Molenbier

Tijdens de Open Dag Vlagheide (2012) werd het Koeverings Molenbier geïntroduceerd: een speltbier '(H)eerlijk gebrouwen in Het Groene Woud' door de Schijndelse brouwerij Sint-Servattumus. Een enkel bierflesje kost slechts € 1,50. De bekende kruikjes Koeverings molenbier zijn ideale weggevertjes voor bijvoorbeeld in Kerstpakketten of als relatiegeschenk. Deze zijn slechts € 6,50 per stuk.

 

Koeveringse molen speltmeel

In samenwerking met de Sint-Antoniusmolen in Eerde levert de Koeveringse molen zijn eigen speltmeel. Met deze speltmeel kunt u zelf de gezondste meelproducten bakken, zoals brood, pannenkoeken en poffertjes. Koeveringse molen speltmeel is verkrijgbaar in zakjes van 1 kg voor slechts € 2,25 per zakje.

 

Tijdens open dagen, markten of evenementen, waaraan de stichting deelneemt, is er een geringe voorraad Koeverdingen in onze kraam aanwezig voor de verkoop. De opbrengst van alle 'Koeverdingen' gaat rechtstreeks naar onze 'spaarpot' voor de eigen bijdrage van de stichting in de herbouw van de Koeveringse molen. Bij uw bestelling verzoeken wij u daarom vriendelijk het verschuldigde bedrag vooraf bij te schrijven op onze bankrekening met IBAN: NL62 RABO 0153 7249 27 t.n.v. Stichting Koeveringse molen. Uw bestelling wordt zo snel mogelijk bij u bezorgd. Voor verpakking en verzending berekenen wij de minimale kosten. Informeer daarom vooraf wat de totale kosten zijn van uw bestelling.

 

Voor het bestellen van onze producten stuurt u een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de hoeveelheid van welk artikel u wilt bestellen en uw contactgegevens naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt natuurlijk ook bellen met ons secretariaat, de heer J.F.M. Wijn, telefoon: 0413-475639.

 

Alvast hartelijk bedankt voor uw bestelling uit ons aanbod van 'Koeverdingen'!

 

 

Steun ons herbouwproject!
 
Help mee om de Koeveringse molen
opnieuw te laten draaien!

 

 

Molen van vroeger!

molen51.png

Op zoek naar...

Een aantal vrijwilligers is op zoek naar unieke foto's en bijzondere verhalen van de Koeveringse molen uit het verleden. Deze stukken worden met zorg verzameld en bewaard in ons archief en uiteindelijk uitgegeven als boekwerk voor de komende generaties.
Interessante verhalen, feiten of foto's van de oude molen zijn van harte welkom!
Neem gerust contact op met ons secretariaat:
0848-345678.
Wij zijn u zeer dankbaar!

Sponsor ons met

Copyright © 2009-2017 Stichting Koeveringse molen.
Alle rechten voorbehouden.